Smakfullt i Tromsø

Denne helgen har jeg deltatt på matfestivalen SMAK i Tromsø!

DSC_0106
Klare for festival!

Neida, jeg har ikke blitt mesterkokk. Jeg har heller ikke fått åpnet noe sjokoladebutikk, selv om jeg fremdeles drømmer om det. Vi (Naturvernforbundet) hadde selvsagt stand for å fortelle alle de matglade tromsøværingene hvor viktig det er å ta vare på matfatet vårt – havet!

Ettersom jeg er søring = tvilsom (og attpåtil bor på Grunerløkka…!) hadde jeg masse god hjelp fra mine nordnorske kollegaer og frivillige som snakket seg inn i hjertet på fiskere, biologer og engasjerte foreldre. Om jeg skal få lov å skryte litt, så må jeg si at vi hadde den fineste standen på hele matfestivalen! Store, fargerike teltvegger med illustrasjon og informasjon, utstilling av arter i havet og på stranda og smakebiter fra havet.

DSC_0181 - KopiStanden vår: Barnas favoritt!

Det var en fest! Men som alle fester kommer dagen derpå. Og ettersom denne festen varte tre dager til ende så er jeg fullstendig utslitt i dag! Så blåmandag ble «fridag» med russisk forelesning og masse kosing med boffen!

IMG_20150407_191516
Fint å komme hjem etter tre dager borte fra bofsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *